понедељак, 8. октобар 2012.

Do željene destinacije - online kupovinom!
  

 

Inernet kupovina još uvek nije zadobila poverenje građana Srbije, i to je činjenica.  Razlozi za takvo stanje stvari su mnogobrojni, od neinformisanosti o samoj proceduri online kupovine - pa do neozbiljnosti ponude robe koja se tim putem može kupiti.

Procena je da čak 81,9 odsto korisnika interneta u Srbiji nikada nije kupovalo preko interneta. Stručnjaci iz oblasti internet komunikacija slažu se da je potrebna i bolja edukacija građana.

Međutim, kako brojke pokazuju u Srbiji se preko interneta najviše prodaju avio karte. Kao tim koji se aktivno zalaže za inovacije na domaćem tržištu, turistička agencija Play Travel se u poslednje vreme ističe sjajnom ponudom avio karata za sve svetske destinacije – a koje možete rezervisati putem našeg sajta www.playtravel.rs za samo nekoliko minuta. Procedura je veoma jednostavna, i sve što kupac treba da uradi je da rezerviše termin u kom želi da leti i ostavi svoje podatke.

Kao specijalan poklon za sve one koji se odluče za ovakav vid kupovine, Play Travel svojim putnicima obezbeđuje besplatan transfer do aerodroma Nikola Tesla!

Prosečan internet kupac je neoženjeni muškarac iz Beograda, fakultetski obrazovan, starosti između 30 i 40 godina, koji nema puno vremena koje bi mogao da provede u redovima pokušavajući da na šalteru zakaže let. Upravo zato, online kupovina se pokazuje kao sjajan način da na brz način dobijete ono što želite, a Play Travel agencija kojoj možete ukazati poverenje.

 

 

Нема коментара:

Постави коментар