четвртак, 29. новембар 2012.

Sex u avionu?

Interesantno je to da neki ljudi tokom putovanja avionom ponašaju se drugačije nego što je uobičajeno. U prilog tome ide niz svedočanstava njihovih putnika koje su zaticali u najbizarnijim situacijama.



Od parova koji iz toaleta ispadaju polugoli, do ispuštanja čudnih zvukova, fascinacija isprobavanjem seksa u avionu ne jenjava, pokazalo su poslednja istraživanja.

Više o 15 odsto putnika ispitanih širom azijsko pacifičkog regiona tvrdi da su prisustvovali nekoj vrsti seksualnog odnosa u avionu.

U najvećem broju slučajeva parovi koji su ulazili zajedno u toalet proizvodili su mnogo “buke i cike”, a nešto veštiji čak su upražnjavali seks pod ćebencetom, na očigled drugih putnika.

Neki su bili nešto smeliji, pa su otvoreno pitali saputnike da li su za seks i to dok su čekali u redu za toalet.

Jedna starija žena videla je jednu damu koja je karminom na ogledalu toaleta ispisala lascivnu poruku namenjenu mladiću koji ju je propustio u redu za toalet, a jedna stjuardesa uhvatila je “na delu” dvoje putnika u ormariću za invalidska kolica.

Možda se i “najsočniji” trač širi o muškarcu i ženi koji nisu uspeli dobro da zaključaju vrata toaleta, a onda ispali iz njega polugoli na oduševljenje i aplauz svih putnika u avionu.

Dešavalo se da posle izliva strasti opijeni putnici zaborave veš na sedištima, a jedna stjuardesa ispričala je i da je jedan od starijih putnika u avion uneo lutku na naduvavanje u prirodnoj veličini.

Postoje mnoge nedoumice o tome da li je legalno uključiti se u klub onih koji su isprobali seks u avionu, ali istraživanja pokazuju da to u mnogome zavisi od lokalnih zakona, kao i od toga koliko je sam čin vidljiv drugim putnicima.

Dva ispitanika rekla su da su gledala svojim očima par koji iz aviona na pisti u Australiji izvodi policija, upravo zbog njihovih smelih izliva ljubavi.

Da li ste vi isprobali seks u avionu?

Нема коментара:

Постави коментар